tisdag 2 december 2008

Andra Kolla! samtalet fokuserar på modiga beställare


Hjärta Smärta

Håkan Engler och Maria Widemar

I morgon onsdag den 3/12 är det dags för det andra Kolla! samtalet, med fokus på idéer och modiga kunder.

Eftersom Lisa och jag tycker det behövs ett aktivt samtal för grafiska formgivare och illustratörer startade vi Kolla! samtalen. I morgon har vi bjudit in under rubriken "Vad är det som gör att en idé går igenom"? Vi kommer att samtala med Hjärta Smärta design duo, Håkan Engler copywriter på WatersWidgren TBWA och Maria Widemar Artbyer från Storåkers McCann om just detta.

Precis som sist kommer ni till oss och tar en öl, lyssnar och denna gång lovar vi att det ges möjlighet att delta i samtalet mot slutet. Det är ett öppet samtal och alla är välkomna.

Sist var ni många som tog er över bron vilket vi var super glada för! hoppas lika många nyfikna, samtals-sugna kommer i morgon. Vi kommer också här i december lägga ut någon form av dokumentation från samtalen, för er som missar.

Jag kommer också under kvällen avslöja vilka som blir ordföranden i Kolla! tävlingen 2009, grafisk design och illustration för er som kommer. Jag vågar mig på att säga att det är två spännande tungviktare inom vår bransch med stor, för att inte säga enbart, internationell erfarenhet.

1 kommentar:

Stefan Lindblad sa...

Hej på er!

Tacka för den trevliga kvällen ni hade med Kolla! igår kväll :-) Det här var riktigt bra. Bra jobbat! Ser fram emot fler trevliga och inspirerande kvällar på Kolla! Svenska Tecknare.

Utmärkt lokal att hålla det hela i!

Stefan Lindblad
Illustratör & konstnär
www.stefanlindblad.com